Overnachten

Erve Aaftink Recreatie

Erve Aaftink recreatie biedt drie verschillende mogelijkheden; een gezellige camping, een grote groepsboerderij en een sfeervol familiehuis. Deze drie “afdelingen” zijn volledig van elkaar gescheiden, met eigen voorzieningen en veel eigen ruimte. Als centrale voorzieningen zijn er een bescheiden zwembad en een speeltuin. Dankzij de kleinschaligheid en het agrarische verleden van Erve Aaftink heerst er een prettige, gastvrije plattelandssfeer waar u zich al snel helemaal thuis zult voelen.

Natuurcamping de Lemeler Esch

Verborgen aan de voet van de Lemelerberg vindt u de mooiste plekjes en huisjes om vakantie te vieren. Van royale kampeerplaatsen voor de echte kampeerders tot luxe safaritententen, Trek-Ins en andere natuurhuisjes voor wie geen eigen kampeermiddel heeft, maar toch het kampeergevoel wil beleven. Omdat wij geen vaste plaatsen bieden, maar alleen toeristisch kamperen, heerst hier nog het echte ouderwetse kampeergevoel, maar wel met het comfort van nu. Bij ons komt u even helemaal tot rust!

Barg Willem

Barg Willem is een uniek gelegen Bed & Breakfast. De locatie, zo halverwege De Lemelerberg, doet  “on Nederlands” aan. Het is een mooie accomodatie met ruime gastenkamers en u beschikt over een eigen badkamer. Deze mooie plek met anderen delen, dat was het idee om een B&B te beginnen. Gasten zich zelf laten zijn en gasten de gelegenheid geven, er even heerlijk tussen uit te zijn, daar doen we het voor.

De Eskamp

De familie ’t Hart heet u van harte welkom op het mooiste plekje in heel Salland. Aan de rand van de Lemeleberg, op slechts 5 autominuten van het mooie stadje Ommen ligt onze camping en groepsaccommodatie. Ouderwets gezellig en gemoedelijk, niet dat drukke en massale, aldus onze bezoekers en gasten. Uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, senioren die rust en ruimte zoeken, trekkers en natuurliefhebbers.

De Olde Lucashoeve

Natuurkampeerterrein “De Olde Lucashoeve”, aan de voet van de Lemelerberg, is een goed geoutilleerde camping met 30 stroompunten (6 Ampère), drie watertappunten, een modern toiletgebouw met een wasmachine en een droger en gratis wifi. Geniet van onze gastvrijheid, de rust en de ruimte en de prachtige natuur op onze camping en in de directe omgeving. Zoek je eigen plekje!

De Imminkhoeve

De Imminkhoeve is een vakantieoord in Overijssel en staat al 45 jaar voor het verzorgen van vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. Wij geloven in een plek waar ieder mens welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning beleeft. We verwelkomen groepen ouderen, mindervaliden, gezinnen, koppels en alleengaanden. Bij Imminkhoeve vindt u een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Heeft u speciale zorg of hulpmiddelen nodig? Wij zorgen ervoor.