Ouderen

In Lemele worden er diverse activiteiten georganiseerd voor ouderen. Indien u zelf een leuke activiteit voor ouderen wilt organiseren, kunt u een mail sturen naar info@pblemele.nl.

Koffieochtend

Elke tweede dinsdag van de maand is er een koffieochtend in de Schakel van 10.00 tot 11.30.

Handwerk café

Handwerk je graag en vind je het leuk dit samen te doen?
Zo’n 20 personen komen geregeld bij elkaar in de Schakel om te breien, te haken of te borduren. Ze maken iets voor zichzelf of werken samen aan een deken of mutsjes oid voor een goed doel. Voor het goede doel is garen beschikbaar.
Zijn je vaardigheden met breipen of haaknaald wat weggezakt, geen nood, er is altijd wel iemand die je wil helpen om het weer wat op te frissen.
Ook voor hen die quilten, kaarten maken, of een andere vorm van handwerken beoefenen en dit graag samen doen, is plek.
Kom gerust een keer kijken, je kunt zo naar binnen lopen en komen wanneer het jouw past. In de agenda op de homepagina vind u meer informatie over data en tijden.

Huifkar-tocht

Plaatselijk Belang Lemele houdt elk jaar (rond augustus) voor de ouderen van Lemele en Lemelerveld een huifkartocht naar het hoogste punt van de Lemelerberg. Ook als u niet zo goed te been bent of gebruik makt van een rollater, wordt u geholpen bij het instappen. Er word u van alles vertelt over het landschap en de schapen op de Lemelerberg. Via een route over de berg gaat het daarna naar de tussenstop, het restaurant. Naar verwachting duurt de tocht ongeveer 2,5 uur. Aan deze tocht zijn geen kosten verbonden. Indien u interesse heeft, houd u dan de agenda op de homepagina in de gaten.

Dagactiviteiten De Zonnebloem

Gasthoeve de Zonnebloem in Lemele is een aangepaste boerderij met diverse dagactiviteiten. De gasthoeve is gericht op ouderen die van de natuur en het buitenleven houden. We bieden onze gasten letterlijk en figuurlijk de ruimte. Zodat ze zich thuis voelen, zich ontplooien en tot hun recht komen en daardoor langer zelfredzaam zijn.

Contact:
Gasthoeve de Zonnebloem
Zonnebloemweg 3
8148 SB Lemele
0572 – 37 26 54
info@gasthoevedezonnebloem.nl
http://www.gasthoevedezonnebloem.nl/