Zorg- en Leefstijlhotel Imminkhoeve heeft haar locatie opengesteld voor patiënten met
Covid-19 en mensen die van het virus revalideren. Doordat Imminkhoeve een zorg- en leefstijlhotel
is, kan zij in samenwerking met haar partners de juiste faciliteiten en zorg bieden voor deze groep
patiënten. Na diverse oproepen vanuit verschillende instanties is, in samenwerking met GHOR
IJsselland en GGD IJsselland, het initiatief snel en goed doordacht van de grond gekomen.

Diverse patiëntgroepen
Het toegankelijke zorg- en leefstijlhotel heeft een groot terrein van twee hectare met verschillende
gebouwen. Hierdoor is Imminkhoeve een geschikte locatie zodat de verschillende groepen
patiënten goed en veilig van elkaar gescheiden worden. Er zullen patiënten verblijven die moeten revalideren van Covid-19. Het doel is dat deze patiënten uiteindelijk weer zelfstandig kunnen functioneren in hun eigen omgeving. Maar er zullen ook patiënten verblijven, die het grillige ziektebeeld helaas niet zullen overleven. Door de ligging in het groene Vechtdal hebben patiënten een plek, waar zij in alle rust kunnen herstellen of met alle zorgzaamheid overlijden.

Als Plaatselijk Belang Lemele ondersteunen we de Imminkhoeve om deze patiënten op te vangen. Door patiënten onder te brengen bij Imminkhoeve, kunnen de verschillende ziekenhuizen zich blijven richten op de patiënten die de meest urgente zorg nodig hebben. In deze onzekere tijd, is alle hulp welkom.
We begrijpen dat het een impact kan hebben op het dorp. Mocht u hierover contact willen, dan kunt u ons bereiken op: lemelewebsite@outlook.com of info@pblemele.nl.

PostNL punt
Uiteraard zal het PostNL punt gewoon open blijven. En omdat deze niet in direct contact staat met de patiënten-zorg, kunt u er gerust gebruik van blijven maken. De aangepaste openingstijden kunt u vinden op www.lemele.info onder ‘NIEUWS’.