Bij Tuinderij Aan ’t Zandeinde kunt u vanaf mei 2024 wekelijks groentepakketten aanschaffen. In de tuinderij worden groentes, kruiden en bloemen op een natuurlijke en ecologische manier geteeld. Dit betekent onder andere dat er geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt worden en dat het streven is naar een zo gevarieerd mogelijke biodiversiteit en een gezonde bodem om onze grond ‘’eeuwig’’ vruchtbaar te laten zijn voor een continue voedselproductie.
Door de korte keten en lokale afzet is het een zeer kort lijntje van tuinders naar consumenten. Dat betekent kraakverse groentes die op de dag dat u het pakket ophaalt, geoogst worden zodat u zelf kunt zien hoe uw voedsel wordt geteeld.
U kunt deelnemen door een abonnement voor een seizoen aan te schaffen. Een seizoen loopt van half mei tot half november. U kunt dan iedere week een gevarieerd groentepakket op komen halen. De prijs is afhankelijk van de grootte van het pakket. Het abonnement kan aan het begin van het seizoen of in overleg in termijnen worden betaald. Zo bent u lid van de tuin en hebben wij een startbedrag om zaai/plantgoed en materialen in te kopen en zijn wij zeker van een inkomen.

Dus mocht u interesse hebben, meld u dan aan voor een groentepakket bij Tuinderij aan ’t Zandeinde.
Website Tuinderij aan ’t Zandeinde