Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Irene Vos van Yoga Ommen geeft elke woensdagochtend yogalessen bij Imminkhoeve in Lemele. De yogalessen zijn voor iedereen te volgen mét of zonder beperking.

Rustgevende locatie Imminkhoeve zet haar deuren open voor ‘noabers’ en mensen uit de nabije omgeving. In een toekomst waar herstelzorg en preventie een belangrijke rol spelen, wil Imminkhoeve een grote groep mensen met ongemakken bedienen. Mensen met bijvoorbeeld een burn-out, die herstellen van een operatie of fysiek uitgeput zijn, wil Imminkhoeve een plek geven. Het is belangrijk dat zij een plek hebben waar ze kunnen herstellen, ontspannen, genieten en waar zij zich kunnen terugtrekken. Imminkhoeve biedt een plek waar lichaam en geest samenkomen en waar levensgeluk mee naar huis wordt genomen. Zorg met aandacht staat op nummer één bij Imminkhoeve en daar horen nu ook yogalessen bij.

Yoga Yoga is voor iedereen ongeacht de leeftijd en wel of geen beperking. Door yoga uit te oefenen leer je bewust aanwezig te zijn in je lichaam en in het huidige moment. Tijdens de yogalessen leer je diverse ademhalingstechnieken. In de huidige gehaaste maatschappij geeft yoga rust. Elke woensdagochtend van 9:30 – 11:00 uur zijn de yogalessen te volgen bij Imminkhoeve. Voor een proefles wordt €15,50 gevraagd van de deelnemer.

Stichting Imminkhoeve Imminkhoeve is al sinds 1972 dé plek voor vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zowel jonge als mensen met een hogere leeftijd zijn welkom bij Imminkhoeve voor een zorgeloze vakantie. Imminkhoeve zet zich in voor zorg met aandacht, omdat zij zich ervan bewust zijn hoe belangrijk dat is.

Aanmelden voor de yogalessen en meer informatie, ga naar www.yogaommen.nl