Eten en drinken

Café Brasserie Cafetaria de Driesprong

Café restaurant de Driesprong is gevestigd in Lemele. Op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de snackbar open van 16:00 uur tot 20:00 uur. Of je nu zin hebt in een snack met frietjes of een heerlijke gerecht van ons platemenu, de snackbar verwelkomt je met open armen! De keuze is aa u; heerlijk hier opeten of afhalen voor thuis.

Bij café/brasserie de Driesprong kunt u terecht voor een lekker kopje koffie (en stuk taart), een hapje van de lunch of diner kaart en bij mooi weer kunt u lekker genieten op ons grote terras. Ook voor een feestje, vergadering, buffet, koffietafel of catering bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk onze site voor de mogelijkheden.

Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.