Eten en drinken

Café Restaurant de Driesprong

Café restaurant de Driesprong is gevestigd in Lemele. Bij café restaurant de Driesprong kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, een hapje van de lunch of diner kaart, bij mooi weer kunt u lekker genieten op het grote terras. Ook voor een feestje, vergadering, buffet, koffietafel of catering bent u bij ons aan het goede adres. bekijk onze site voor de mogelijkheden.

Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

De Imminkhoeve

Voor zowel een lunch als een heerlijk diner kunt u terecht in het Grand Café/restaurant van het Landhuis hotel van Imminkhoeve. Daar staat goed en gezond eten op nummer 1. De chef-kok en souchef heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hun specialiteiten van streekgebonden seizoensproducten vallen altijd goed in de smaak. Natuurlijk zijn speciale dieetwensen geen enkel probleem.