Handwerk café

De Schakel Lemelerweg 74, Lemele

Iedere eerste en derde dinsdagmiddag in de Schakel van 14.00 - 16.00 uur kunt u volop uw creativiteit kwijt met handwerken (breien, haken, kaarten maken, etc.)

Dodenherdenking in Lemele

Algemene Begraafplaats Lemele Zandeinde, Lemele, Netherlands

Op zaterdag 4 mei herdenken we in Lemele, net als op vele andere plaatsen, de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Allen – burgers en militairen – die in het koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede [...]

Enduro cross Lemele

Enduro Cross Lemele Hoek Glinthaar - Valkweg, Lemele, Overijssel, Nederland

Enduro cross Lemele is bedacht om rijders MET en ZONDER kenteken met elkaar kennis te laten maken. We zijn dan ook doelgericht op de boeren crossers, wij delen de klassen in naar niveau waardoor de wedstrijd toegankelijk word voor ECHT IEDEREEN! Daarna gaat het [...]

10e editie van Trekkerslep Lemele

Trekkerslep in Lemele Hoek Glinthaar - Valkweg, Lemele, Overijssel, Nederland

Ook dit jaar zorgen wij weer voor een goed gevuld programma met veel vermaak op onze feestlocatie! Kom gezellig langs op 20 mei.

Woodies Zomerfeest

Veld Veltmaat Lemelerweg 53, Lemele, Nederland

Save the date, want dit jaar vind er een prachtig zomerfeest plaats in ons mooie Lemele, welke door Stichting Woodies Bar georganiseerd zal worden. Dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni! Meer informatie zal volgen.