Links

Meldpunt Openbare Ruimte gemeente Ommen

Geregeld komen er bij Plaatselijk Belang meldingen binnen van de slechte staat van het wegdek of het fietspad. Deze meldingen geven wij altijd telefonisch door aan de medewerkers van de Openbare Werken Ommen.

Het is verstandig om uw melding ook zelf bij de gemeente te doen.

Dit kan via deze link

Dus ligt er een stoeptegel scheef? Ligt er vuil op straat?

Kortom, heeft u een melding over de openbare ruimte? Geef het door via het Meldpunt Openbare Ruimte!

U als bewoner heeft als geen ander een goede kijk op uw straat of buurt, de openbare ruimte, en de gemeente wil namelijk samen met u zorgen voor een leefbare omgeving.

 

Storing lantaarnpaal melden?

 

In het geval van een storing of een mankement aan een straatlantaarn, kunt u dit direct digitaal bij de beheerder van de lichtmasten melden. De storing wordt dan binnen vijf tot tien dagen verholpen.

U kunt een defecte straatlantaarn in vier stappen doorgeven via de website www.geenlichtindestraat.nl. Hier kunt hierbij de exacte locatie van de straatlantaarn kiezen. Ook kunt u in het overzicht zien of er al melding is gemaakt van de storing.

Bij het melden van de storing of het mankement kunt u uw e-mailadres achterlaten om op de hoogte te worden gehouden van de status.

Soorten meldingen
U kunt via bovenstaande link een melding maken in het geval van onder andere:

  • Lamp brandt niet of knippert
  • Kap armatuur los of eraf
  • Mastdeur los of eraf
  • Lichtmast staat scheef
  • Lichtmast ligt omver

De storing wordt verholpen door beheerder Limitec Helder Licht BV. In de maanden waarin de wintertijd geldt, wordt een storing binnen vijf werkdagen verholpen. In de periode van de zomertijd wordt een storing binnen tien werkdagen verholpen.

Contact
Wilt u een storing telefonisch doorgeven? Of heeft een een vraag voor de beheerder van de lichtmasten? Dan kunt u contact opnemen met Limitec Helder Licht BV via het telefoonnummer 0523 265 111.

 

 

Overige links:

 

KNV EHBO Ommen
Vechtdal Leeft           
NLdoet
Landschap Overijssel
Vrijwilligerssteunpuntommen

Sharon en Chantal Hendriks online